פרוביוטיקה, שימורים, ואלכוהול

בדף זה ניתן למצוא את כל המתכונים הקשורים להתססה (שזה אומר, ירקות מותססים ויינות ביתיים) כמו גם חמוצים ושאר דברים שנכנסים לצנצנת שימורים. שימו לב שאת מתכוני הדגים המשומרים בצנצנת אפשר למצוא בדף השרקוטרי, ואת מתכוני היוגורט והגבינות (שחלקן מערבות התססה לקטית) ניתן למצוא בדף המתאים.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

פרוביוטיקה – כאן ניתן למצוא את כל המתכונים המותססים לקטית (מינוס הגבינות) שאי פעם העלתי לכאן – מכרוב כבוש ועד מלפפון חמוץ, מפטריות מסריחות בתמיסת מלח ועד לביצים מומלחות בסגנון סיני, זה המקום.

***

***

SAMSUNG CAMERA PICTURES

שימורים, ריבות, וחמוצים למיניהם – כאן אני מרכז את מתכוני הריבות, החמוצים, ושאר השימורים שעולים לבלוג הזה ואינם כוסים תחת הכותרת של התססה. ביניהם יש ירקות משומרים בשמן זית, ריבת עוזרר, תאני בוסר מסוכרות, ועוד.

***

***

???????????????????????אלכוהול – אני די נהנה מהכנת משקאות אלכוהוליים, ובדף זה תוכלו למצוא מספר מתכונים המסבירים כיצד להכין משקאות אלכוהוליים (וכמו גם סירופ ענבים וחומץ ענבי בוסר, שני משקאות ללא אלכוהול), חלקם על בסיס יינות קיימים (כמו היפוקרס), ואחרים מאפס (כמו יין דבש, או יין עוזרר).

***

***

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s