חמוצים, ריבות, ושימורים

SAMSUNG CAMERA PICTURESתאני בוסר מסוכרות – טכניקה יוונית לבישול תאני בוסר בסירופ סוכר. שימו לב שבמתכון זה לא יכולים להיות שום קיצורי דרך – אם תנסו לעגל פינות אתם עלולים לחטוף הרעלה.

***

***

***

***

SAMSUNG CAMERA PICTURESביצים מוחמצות – ביצים משומרות בחומץ הן מאכל פאבים ודרך מסורתית לשימור ביצים. אמנם הביצים האלה לא טעימות בזכות עצמן, אבל הן מאוד נחמדות כחלק מסלט.

***

***

***

SAMSUNG CAMERA PICTURESשימורי פטריות – במקום לקנות גרסא תעשייתית מלאה כימיקלים והשד יודע מה עוד, אתם יכולים להכין בבית פטריות משומרות בקלות רבה, בין אם תחליטו לשמור אותן בחומץ, או אם אתם מעדיפים את הגרסא האיטלקית, בשמן זית. בנוסף, אם יישארו לכם שאריות, ישנו גם מתכון לפטריות בנוסח פרובנס, אוולי הדרך הטעימה ביותר להכין פטריות במחבת.

***

***

***

SAMSUNG CAMERA PICTURESריבת עוזרר – איך להכין ריבה מפירות עץ העוזרר  – לא רק שהיא נהדרת כחלק מרוטב ברביקיו, היא גם יכולה בקלות להחליף רוטב מייפל שלא לדבר על סתם לאכול אותה יחד עם גבינה.

***

***

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ירקות בשמן זית – אולי השיטה האהובה עלי לשימורי ירקות, ירקות מוחמצים ומומלחים קלות אשר משומרים בשמן זית בסגנון איטלקי. תשכחו מהאנטיפסטי, זה הדבר הגדול הבא.

***

***

***

מודעות פרסומת