איך לקצוץ בשר – כל אדם שאי פעם טחן בשר נתקל בבעיה בה הבשר מקבל מרקם בעייתי עקב חימום המטחנה. הבעיה הזאת נכונה כפליים בנקניקיות, ואחת הדרכים להימנע מכך היא על ידי קציצת הבשר בידיים. נכון, מדובר בעבודה סיזיפית, אבל זאת אחת הדרכים הטובות ביותר לקצוץ בשר. אם אתם רוצים להכין נקניקיות או סתם אוהבים מוצרי בשר טחון, מן הראוי שתדעו כיצד לטחון בשר ללא מכונה.
***
איך לזקק שומן – שומן הוא דבר מאוד שימושי במטבח, והגיע הזמן להפסיק לפחד ממנו, בפרט אם רובנו רגילים שלא לאכול שומן בצורה יומיומית. בפוסט זה מופיעות טכניקות לזיקוק שומן, בין אם חמאה או מן החי.
***
***
איך להכין נקניקיות – נקניקיות לעיתים קרובות מקבלות שם רע, ובצדק – כי הנקניקייה הממוצעת היא זבל תעשייתי. אם קצה נפשכם בזוועות שכאלה והחלטתם להתחיל נקניקיות, ובכן – הנה מדריך מלא מא' ועד ת' על הכנת נקניקיות מהסוג היותר בסיסי. וכן, ברגע שתתחילו להכין נקניקיות לא תחזרו יותר לגועל נפש ממדף הקפואים.
***
איך להכין ציר עצמות – אחת הטעויות הגדולות ביותר של שללי בשלנים ושפים בימינו היא שהם שכחו מה זה ציר עצמות, כיצד להכינו, וכיצד להשתמש בו. מעבר לסגולות הבריאותיות של ציר עצמות, מדובר במרכיב ללא שום תחליף בשלל רטבים, מאכלים, או סתם מרקים אחרים.
***
***
איך לנקות תמנון וסבידה – ככל שפירות הים יותר אקזוטיים, הסיכוי שמוכר הדגים ידע כיצד לנקות אותם ולהכין אותם לבישול יותר נמוך. אם אתם אוהבים פירות ים, מומלץ שתלמדו כיצד לעשות זאת, מאחר והן תמנון והן סבידה הם הטובים שבפירות היום.
***
***
איך לנקות מעיים – לא תמיד מעיים מגיעים נקיים, ולמעשה, עבור המנקנק הביתי לעיתים אין ברירה לקנות אותם כמו שהם. ככה מנקים אותם מטעמי לוואי מיותרים.
***
***